ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Facebook
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
Feel wood | Εμπόριο & Κατασκευή Επίπλων Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκη
///////////////////////////////////////////
 
Οι ντουλάπες αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι σε κάθε υπνοδωμάτιο. Για αυτό θα πρέπει να είναι λειτουργικές και προσαρμοσμένες στο χώρο σας ώστε να ταξινομούνται σωστά τα πράγματά σας και να εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο εσάς και την οικογένειά σας. Παράλληλα, αισθητικά θα πρέπει να είναι εναρμονισμένη με το χώρο αλλά και ανθεκτική στο χρόνο.

H επιχείρησή μας “Feel wood” η οποία βρίσκεται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνει την σχεδίαση και την κατασκευή ντουλάπας με βασικούς και απαράβατους κανόνες την εργονομία, την λειτουργικότητα, και την καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου σας.

Δημιουργούμε ντουλάπες υψηλής ποιότητας κατασκευής, με προσοχή στη λεπτομέρεια και άψογο φινίρισμα. Σε όλες τις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες, για να σας προσφέρουμε ντουλάπες που θα κρατήσουν για μια ζωή.
 
 

 

     
     
  ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Με μεράκι και επιμονή στην λεπτομέρεια, δημιουργούμε ντουλάπες σε μοντέρνα ή κλασική γραμμή και σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για να καλύψουμε κάθε λειτουργική και αισθητική σας απαίτηση.

Ανοιγόμενες, συρόμενες ή εντοιχισμένες ντουλάπες, με εσωτερικά και εξωτερικά συρτάρια, κατάλληλα κατασκευασμένες για να είναι λειτουργικές και ευρύχωρες.

Λαμβάνοντας υπόψη μας το γούστο αλλά και τις απαιτήσεις σας, πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αισθητικά και λειτουργικά για εσάς. Μοιραστείτε μαζί μας, χωρίς δισταγμό, τις δικές σας ιδέες και ιδιαίτερες ανάγκες και αφήστε μας να τις πραγματοποιήσουμε.
 
     
     
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
///////////////////////////////////////////
και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.
Εξυπηρετούμε άμεσα το Ωραιόκαστρο, όλη την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.