ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Facebook
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Feel wood | Εμπόριο & Κατασκευή Επίπλων Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκη
///////////////////////////////////////////
 
Η επιχείρησή μας “Feel wood” η οποία βρίσκεται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, σεβόμενη τον χώρο σας αναλαμβάνει να δημιουργήσει για εσάς ειδικές κατασκευές σε οποιοδήποτε σχέδιο, χρώμα και διάσταση ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Με εμμονή στη ποιότητα και στην υψηλή αισθητική, και έχοντας εμπειρία πολλών ετών στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών, δημιουργούμε για εσάς ειδικές κατασκευές για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Η εξειδίκευση μας στις ξυλουργικές κατασκευές, η συνέπειά και η δημιουργικότητα είναι τα στοιχεία εκείνα που ξεχωρίζουν την επιχείρησή μας και αποτελούν εγγύηση για ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, που συνδυάζει την υψηλή αισθητική και τις ανταγωνιστικές τιμές.
 
 

 

     
     
  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Σας προσφέρουμε ξύλινες σύγχρονες και λειτουργικές κατασκευές βασισμένες στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, έχοντας πάντα ως στόχο να διευκολύνουν την καθημερινότητα σας αλλά και να κάνουν τον χώρο σας να ξεχωρίζει.

Για όλες τις ξύλινες ειδικές κατασκευές χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι τα έργα που θα σας παραδώσουμε θα αντέξουν στο χρόνο.

Είτε πρόκειται για οικιακό, είτε για επαγγελματικό χώρο είμαστε στη διάθεσή σας για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε αυτό ακριβώς που θέλετε, μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας.
 
     
     
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
///////////////////////////////////////////
και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.
Εξυπηρετούμε άμεσα το Ωραιόκαστρο, όλη την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.