ΠΟΡΤΕΣ

Facebook
ΠΟΡΤΕΣ
Feel wood | Εμπόριο & Κατασκευή Επίπλων Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκη
///////////////////////////////////////////
 
Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, η επιχείρησή μας “Feel wood” η οποία βρίσκεται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, μπορεί να αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή πορτών αξεπέραστης ποιότητας και αισθητικής.

Με μεράκι και αγάπη κατασκευάζουμε πόρτες σε μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, μοντέρνων ή κλασικών, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών αλλά και να αναδείξουν τον χώρο σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο μας, μπορεί να αναλάβει την αποξήλωση των παλαιών σας κουφωμάτων και την τοποθέτηση των πορτών στο χώρο σας.
 
 

 

     
     
  ΑΝΤΟΧΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Μπορούμε να σας προσφέρουμε μοναδικές λύσεις για τις πόρτες της οικίας, του εξοχικού σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου. Πόρτες που χαρακτηρίζονται από ασφάλεια και αντοχή στο χρόνο, ενώ διακρίνονται για το άψογο φινίρισμά τους σε κάθε τους λεπτομέρεια.

Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά, έτσι ώστε να προσφέρουν μεγάλη αντοχή σε υγρασία και φθορά. Η μεγάλη γκάμα υλικών, σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουμε, μας επιτρέπουν να κατασκευάσουμε τις ιδανικές πόρτες, αναδεικνύοντας τον χώρο σας και δίνοντας έναν καλαίσθητο χαρακτήρα στο χώρο σας.
 
     
     
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
///////////////////////////////////////////
και θα έρθουμε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.
Εξυπηρετούμε άμεσα το Ωραιόκαστρο, όλη την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.